Na een jaar ontwikkelen is het zover: op 2 mei a.s. lanceren wij trots onze nieuwe webtool Borgr!

Borgr is een interventie die constructieve veiligheid in het ontwerp- en bouwproces borgt. Van initiatief tot en met oplevering en gebruik neemt Borgr je aan de hand mee door je vragen te stellen over constructieve veiligheid in jouw projectstappen. Je bevestigt, verwijst, verzamelt en informeert je team. Intern en extern.

Vanuit de ambitie om in Nederland maximale aandacht te geven aan constructieve veiligheid, in elke fase van elk project, biedt KPCV deze interventie aan. Zo wordt het voor ontwikkelend Nederland mogelijk om constructieve veiligheid echt te borgen in het proces. Door gezamenlijk gebruik bouwen we verder op sterkere schouders. Kennis delen en van elkaar leren – samen ontwikkelen we projecten steeds veiliger.

U bent van harte welkom bij de lancering, deelname is gratis!

Tijdstip:     2 mei 2024, van 15.00 tot 17.00 uur
Locatie:    Auditorium Movares, Daalseplein 1, Utrecht

  • In een introductiefilm roepen Job Dura (CEO Dura Vermeer), Joost Nelis (COO BAM Nederland), Paul Hooijschuur (partner Pieters Bouwtechniek), Jeroen Lammertse (directeur Aboma) en Dick Stoelhorst (voorzitter KPCV) alle ketenpartners in de bouw op gebruik te maken van de nieuwe webtool.
  • Dik Spekkink (contentmanager KPCV) geeft een toelichting over de werking van Borgr.
  • Ronald de Groot (veligheidskundige en Manager Veiligheid bij Dura Vermeer Bouw en Vastgoed) en René Sterken (hoofd cluster Ontwerp & Engineering bij BAM) lichten hun eerste ervaringen met BORGR toe.

We praten na onder het genot van een hapje en een drankje!

Meld je even aan als je erbij wilt zijn:
stuur een mail met de namen, functies en bedrijfsnaam naar info@kpcv.nl.

Graag tot ziens op 2 mei!