Constructieve veiligheid is een ketenverantwoordelijkheid. In drie online lesmodules en een afsluitende, fysieke intervisiebijeenkomst leggen we uit hoe u die in een multidisciplinaire aanpak kunt borgen. 

In 2023 organiseerden VNConstructeurs, KPCV, Bouwen met Staal en decBetonvereniging gezamenlijk een eerste editie van deze cursus. De cursisten waren laaiend enthousiast over zowel de inhoud van de webinars als de intervisiebijeenkomst. Alle reden om opnieuw een cursus te organiseren.

Op 5, 7 en 12 maart delen we via webinars in hoog tempo de relevante lesinformatie. De sessies zijn gepland van 09.00 tot 11.00 uur, met een mogelijke uitloop van maximaal een half uur, zodat er volop gelegenheid is om uw vragen af te vuren op de inleiders.

Op 9 april vindt de intervisiebijeenkomst plaats bij Royal HaskoningDHV in Amersfoort. Daarvoor trekken we een halve dag uit. Er kunnen maximaal 30 personen aan die bijeenkomst deelnemen. Afhankelijk van het aantal deelnemers organiseren we een ochtend- en/of een middagbijeenkomst.

Wilt u meer informatie of wellicht al direct inschrijven? Dat kan hier.

We zien uw deelname graag tegemoet!