JVZ nieuwe partner van KPCV
JVZ Ingenieurs, een adviesbureau metvestigingen in Deventer en Nijmegen, heeft zich in december  als partner aangesloten bij KPCV. Met ca. 30 medewerkers is het bureau actief in de utiliteits- en woningbouw en heeft in die sector zijn sporen ruimschoots verdiend. Op zijn website schrijft het bureau :

“De bouw verandert. Meer en meer draait het om samenwerking. JVZ wil graag kennis delen met zijn ketenpartners en hen creatieve en innovatieve oplossingen bieden. Samenwerken moet daarvoor in je DNA zitten. Dat is het geval bij JVZ Ingenieurs.”

Een visie die naadloos aansluit bij de benadering van constructieve veiligheid op KPCV!  Directeur en mede-eigenaar Cees de Waal meldde zich dan ook spontaan om bij te dragen aan het Kennisportaal! Wij heten JVZ van harte welkom en stellen de deskundige bijdrage van zijn medewerkers op hoge prijs.

Naamswijzigingen
Er is een tweetal naamswijzigingen binnen onze groep van partners te melden. VWICC (Volker Wessels Infra Competence Center) bestaat niet langer; de deelname vanuit VolkerWessles wordt nu verzorgd door Van Hattum & Blankevoort. Op de partnerpagina van KPCV is het logo van VWICC vervangen door dat van Van Hattum & Blankevoort.

Ingenieursbureau Lievense is met ingang van 1 januari volledig opgegaan in WSP. Het logo van WSP siert daarom nu de partnerpagina!

Zelf partner worden?
Bent u na lezing van dit bericht wellicht ook geïnteresseerd in deelname als partner van KPCV? Schroom niet en neem contact op via info@kpcv.nl!